Yhteisö tanssii ry:n ja Helsingin Työväenopiston yhteinen Yhteisötanssitunti jalkautuu torstaina 2.11. Vapaakaupungin Olohuoneeseen, kauppakeskus REDIin Kalasatamaan (HKI). Tunnille saa vapaasti liittyä mukaan ilman ilmoittautumista!

 

Torstaina 2.11. klo 13.30-15.00 Yhteisötanssitunti vapaakaupungin Olohuoneella

Tanssitaan yhdessä Vapaakaupungin tilasta inspiroituen.

Tunneilla keskiössä on tanssin kokemuksellisuus ja osallistujien omat lähtökohdat. Osallistua voi ilman vaatimuksia kyvyistä tai tanssikokemuksesta. Ryhmässä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Aikuisille suunnattu yhteisötanssikurssi järjestetään Helsingin Työväenopistossa yhteistyössä Yhteisö tanssii ry:n kanssa. Yhdistykseen kuuluvat opettajat vastaavat kurssisisältöjen suunnittelusta ja tuntien opettamisesta. Ryhmä kokoontuu viikoittain. Opettajana toimii Pauliina Aladin.

Tapahtuma

 

Jos innostut yhteisötanssista, niin annamme mieluusti vinkkejä paikoista, jossa voi harrastaa yhteisötanssia.

Yhdistyksemme puolesta harrastaa voi esimerkiksi ko. yhteisötanssiryhmässä Työväenopistolla, ja ilmoittautuminen kevätkaudelle avautuu joulukuussa Työväenopiston sivuilla.

Toinen mahdollisuus on Katso minut kauniiksi -hankkeen tunnit 

Nykyisen yhteisötanssitunnin kurssisivu

Vapaakaupungin Olohuoneella on muutakin yhteisötaidetoimintaa

 

Tanssituokio ennen syyskokousta 2023. Kuva: Pauliina Aladin