Tampereella järjestetään 14.-16.8.2014 valtakunnallinen Yhteisötanssifestivaali. Tämän vuoden festivaalin teemana on ikä ja sukupolvien kohtaaminen. Festivaali on järjestetty Tampereella aiemmin vuosina 2010 ja 2012.

Ohjelmistossa on esitysten lisäksi työpajoja kaiken ikäisille, sekä kaikille avoimet yhteisötanssit festivaalin jokaisena tapahtumapäivänä. Tanssimaan pääsee tänä vuonna Pääkirjasto Metson lisäksi mm. Lielahtikeskuksella. Yhteisötanssit ohjaa yhteisötanssitaiteilija Marjo Hämäläinen.

Mukana on esiintyjiä eri puolilta Suomea, sekä kansainvälinen vieras Christopher Thomson (UK), joka alustaa perjantaina 15.8. keskustelua taiteen ehdoista suhteessa hyvinvoinnin tavoitteisiin. Tanssitaiteilija Kirsi Heimonen toimii moderaattorina. Festivaalin päättää Marjo Hämäläisen kaksiosainen, improvisaatioon pohjautuva teos Liikettä monessa polvessa, jossa nähdään 7-vuotiaan ja Ramonan ja hänen äitinsä duetto, sekä viiden eri ikäpolvea edustavan ammattitanssijan liikkeellinen keskustelu.

Festivaalin järjestää Yhteisö tanssii ry. Yhteistyössä mukana ovat Sisä-Suomen tansin aluekeskus, Tampereen kaupunginkirjasto sekä Lielahden päivä- ja palvelukeskukset. Festivaalia ovat tukeneet Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut, Taiteen edistämiskeskuksen Pirkanmaan toimipiste sekä Taiteen edistämiskeskus.

etusivujuliste

Yhteisötanssifestivaali 2014 – info

Lisätiedot ja tiedustelut:

info(at)yhteisotanssi.fi / 045 652 1138
www.yhteisotanssi.fi
www.facebook.com/yhteisotanssifestivaali

Festivaalin tapahtumapaikat:

Pääkirjasto Metso , Pirkankatu 2
Lielahtikeskus, Teivaankatu 1
Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13
TAYS, Teiskontie 35

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Pii Poo, Ideapark, Lempäälä (Leikkivalmis!)

Metsän muisti -työpajan kokoontumispaikka on Pyynikin minigolfradan luona, osoitteessa Koulukatu, Eteläpuisto

Kaikkiin festivaalin työpajoihin pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon. Ennakkoilmoittautumiset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen info(at)yhteisotanssi.fi tai puhelimitse numeroon 045 652 1138 (myös tekstiviestitse).

Leikkivalmis! -esityksen lisätiedot ja lippuvaraukset:
tanssiteatteriliikeri@gmail.com / 046-5729676

Järjestäjä:
Yhteisö tanssii ry

Yhteistyössä:
Tampereen kaupunginkirjasto
Sisä-Suomen tanssin aluekeskus
Lielahden palvelu- ja päiväkeskukset

Tukijat:
Tampereen kaupungin kulttuuritoimi
Taiteen edistämiskeskuksen Pirkanmaan toimipiste
Taiteen edistämiskeskus

Kiitos: Ismo ja Virpi Hämäläinen, talkoojoukot