Voitte ilmoittautua ennakkoon yhteisotanssiiry@gmail.com, jotta tiedämme, keitä on tulossa paikalle.

Kevätkokouksessa olemme varanneet aikaa jäsenten ja jäsenyydestä kiinnostuneiden kuulumisille. Nyt tuntuu äärimmäisen tärkeältä kokoontua yhteen pieneksi hetkeksi ja nähdä ihmisiä edes ruudulla. Lisäksi hallituksen puolesta haluaisimme tietää, mitä meidän jäsenistölle kuuluu.

Elämme poikkeuksellisia aikoja, joiden kuormittavuus on jokaiselle kulttuuri- ja taidealan organisaatiolle ja yksittäiselle taiteilijalle tällä hetkellä jo lähes kohtuuton.

Viime vuodelle suunniteltu festivaali siirtyi vuodella eteenpäin. Festivaali on siis edelleen tulossa, mutta se vielä hakee muotoaan ja paikkaansa näissä vallitsevissa olosuhteissa. Festivaalin toiminta sijoittuu Helsinkiin, mutta ainakin osaan tapahtumista on mahdollista osallistua etäyhteyksien kautta. Tiedotamme tästä heti lisää, kun suunnitelmat täsmentyvät.