LIVE 2 -kiertueet päiväkodeissa ja kouluissa

 

Yhdistys on mukana Teatterikeskuksen järjestämässä LIVE 2 -kiertuehankkeessa kaudella 2023-24 kahdella Pauliina Aladinin ja työryhmän tanssiteoksella, joista toinen on suunnattu päiväkoti-ikäisille ja toinen yläasteen ja toisen asteen oppilaille. Jos nyt olisi huominen -tanssiteos juhlistaa yhdenvertaista maailmaa ja sateenkaarevaa monimuotoisuutta. Tanssiva satuhetki taas leikittelee esitysmuodon, hetkessä muuttuvan tilanteen ja satutuokion yhdistelmällä. Kummassakin teoksessa esiintyy neljä tanssijaa. Molemmat teokset voidaan toteuttaa päiväkotien ja koulujen tiloissa ilman teatteritekniikkaa.

Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) rahoittama LIVE 2 -hanke on Konserttikeskuksen hallinnoima hanke, jonka hankepartnerina toimii Teatterikeskus. Teatteri-, tanssi- ja sirkusesitysten tuotannosta vastaa Teatterikeskus. Esitykset tarjotaan edullisin subventoiduin hinnoin.

 

Jos nyt olisi huominen – Herkkä ja voimakas tanssiesitys unelmista ja sateenkaarevasta yhdenvertaisuudesta.

Teokseen voit tutustua tästä: https://www.konserttikeskus.fi/esitys/josnytolisihuominen/

 

Tanssiva satuhetki – Satutuokiomainen tanssiesitys, jossa monimuotoiset ihmiset ja perheet seikkailevat hullunkurisissa maailmoissa.

Teokseen voit tutustua tästä: https://www.konserttikeskus.fi/esitys/tanssivasatuhetki/

 

Valinnan LIVE 2 -kiertueelle otettavista esityksistä teki Teatterikeskuksen nimeämä asiantuntijaryhmä sekä esityksiä vastaanottavat tahot. LIVE 2 -hanke maksaa esityskorvauksen sekä huolehtii matka- ja majoituskuluista sekä kiertueen järjestelyistä. Yhdistys laskuttaa Live2 -hanketta, maksaa palkat sekä toimii esiintyjien työnantajana.

Hanke on jatkoa 2021–2022 toteutetulle LIVE 1 -hankkeelle. LIVE 2 -hanke parantaa esittävän taiteen esitysten saatavuutta ja saavutettavuutta sekä lisää maantieteellistä tasa-arvoa lukuvuoden 2023–2024 aikana. Perinteisten päiväkoti- ja koulukonserttien lisäksi LIVE 2 -hanke mahdollistaa toimintaa uusien yhteistyökumppaneiden kanssa sekä konserttien ja esitysten toteuttamista uusille kohderyhmille ja uusiin ympäristöihin, kuten esimerkiksi sairaaloihin ja palvelukeskuksiin.