Yhteisö tanssii ry:n syyskokous pidettiiin Helsingissä sunnuntaina 29.11.2015. Puheenjohtajaksi valittiin tanssitaiteen maisteri Anniina Aunola, joka on tanssin alalla erikoistunut erilaisiin etnisiin traditioihin, rytmiikkaan ja improvisaatioon. Aunola on toiminut niin taiteen perusopetuksen kuin taiteen ammattikoulutuksenkin parissa. Pidempikestoisia yhteisötaideprojekteja hän on toteuttanut mm. dementoituneiden vanhusten, vertaisohjaajina toimivien ikäihmisten, sekä erityisnuorisotyön ja lastensuojelun piirissä olevien nuorten kanssa. Työympäristönä ovat olleet sairaalat, vankilat, palvelukeskukset, koulut, nuorisotalot, lastensuojeluyksiköt ja jalkautuvan nuorisotyön ympäristöt.

Hallitukseen valittiin Anna Jussilainen, Pia karaspuro, Marja Korhola, Sanna Kuuusisto, Pia Lindy, Noora Nenonen, Hannele Niiranen ja Mirja Tukiainen.